Какво прави ProXpert

Ние помагаме на собствениците на апартаменти да повишат максимално своя доход и да го превърнат в изцяло пасивен, чрез краткосрочно отдаване на техният имот под наем и пълното управление на всички процеси, свързани с рекламата, настаняването и комуникацията с гостите, както и почистването и поддръжката на имота.

Създаване и управление

на профилите на вашия имот Като специалисти в областта, разработваме и поддържаме всеки профил на вашия имот с внимание и детайл, за да бъде добре позициониран и да може да генерира максимален брой резервации и съответно по- високи пасивни доходи. Също така изчисляваме оптималната цена за нощувка спрямо търсенето, сезона и конкурентните имоти и хотели, чрез алгоритми и инструменти създадени от експерти в бранша.

Професионално заснемане

Основен фактор за това имотът ви да се открои сред конкурентите са снимките. Разполагаме с екип от професионални фотографи, които ще осигурят висококачествено заснемане на вашия дом с цел да привлече по-голям брой гости.

Интериорен дизайн и брандинг

След първоначалният оглед заедно ще обсъдим как може да оптимизираме дизайна, обзавеждането и оборудването на вашия апартамент, за да го направим по- привлекателен. При желание от ваша страна, опитен интериорен дизайнер ще преобрази вашия дом, правейки го стилен и уютен, което ще гарантира приятен престой на вашите гости и 5-звездни отзиви! Като допълнителна опция предлагаме и създаване на уникален бранд на вашия имот, което ще го направи лесно разпознаваем и безпроблемно откриваем!

24/7 комуникация с гостите

Денонощно сме на разположение, както за гостите, така и за собствениците. Докато една част от екипа води непрекъсната комуникация във всички платформи, като отговаря на клиентски запитвания за предстоящи настанявания, друга част от екипа откликва на нуждите на вече настанените, за да гарантира 5-звездно обслужване на всеки гост!

5- Звездно гостоприемство

Основната ни цел е насочена в това да предоставим ВИП обслужване на вашите гости! Хора от екипа ни посрещат и настаняват всеки един гост, като им предоставят актуална информация за наличните организирани турове, забележителности, атракции, развлечения, близките заведения за хранене, телефонните номера за спешни случаи и друга полезна информация. Предоставяме на гостите и списък с допълнителни услуги, като пране на дрехи и детегледачка, а при нужда осигуряваме и летищен трансфер 24 часа в денонощието, директно до мястото за настаняване и обратно.

Почистване и Поддръжка

Един от основните ни приоритети е да правим всичко вместо вас и да пестим вашето време! ProXpert гарантира високи стандарти при почистването и поддръжката на вашият имот. Нашите специалисти са висококвалифицирани и с дългогодишен опит. След всеки гост апартаментът Ви ще бъде основно почистван и зареждан с чисто бельо, кърпи и консумативи, за да се почувстват комфортно вашите гости. При нужда нашите доказани майстори и техници, ще се справят с всеки възникнал проблем или ремонт!

Сигурност и надзор

За да оправдаем вашето доверие сме се постарали да предоставим максимална сигурност за вашият имот. Част от нашите практики включват имуществено застраховане и инсталиране на детектори за движение, до което ще ви се даде достъп. ProXpert предоставя пълна прозрачност на приходите и разходите, които Вашият имот генерира в удобен за разчитане формат. Като ваш сътрудник в управлението на имота Ви ние ще съгласуваме всяка стъпка с вас, и ще разрешаваме проблемите до постигането на добър краен резултат.

Често задавани въпроси

AirBNB и Booking  са онлайн платформи за отдаване и наемане на частни места за настаняване като апартаменти, вили и други. Всеки един потребител може да си регистрира имота или да отседне в друг имот по време на своето пътуване. Много често запазването на имот през AirBnB или Booking излиза много по-изгодно от хотел.

В момента оперираме в град Бургас и цялата територия на Южното Черноморие.

Вашият имот ще бъде рекламиран на следните платформи:

  • AirBnB
  • com
  • TripAdvisor
  • Expedia
  • HomeAway
  • bg
  • Туристически агенции, с които си партнираме

Разбира се! Можем да помогнем както със създаването им, така и с тяхното управление. Имайте предвид, че след създаването на акаунта няма да имате достъп до него, но пък ще имате достъп до платформа, в която може да следите всички важни детайли като настанявания, заетост и парични транзакции.

Няма проблем! По всяко време може да се свържете с ProXpert  и да заявите, че искате да използвате вашия апартамент. В такъв случай ще блокираме датите в календарите на всички акаунти и ще изчистим и приготвим апартамента преди да пристигнете.

Моля уведомете ни най-малко 30 дни преди деня, в който искате да прекъснем вашия договор. След прекъсването му ще блокираме всички вашите акаунти. Моля имайте предвид, че трябва да посрещнете всички гости резервирали вашия имот, преди изтичането на 30 дневния период. В противен случай ще трябва да заплатите таксите за анулиране за всяка резервация, ако е необходимо да използвате апартамента веднага.

ProXpert  предлага три пакета за управление на вашият имот: START, BASIC и PRO.

Стартовият пакет е с фиксирана сума и включва професионално заснемане, атрактивно описание, проучване на пазара и създаване на профили на вашия имот. Но не е включено управление на имота от наша страна.

Другите два пакета са комисионно базирани – процент от печалбата за всяка нощувка, като нашият pro пакет покрива всички възможни аспекти от управлението на вашия имот.

Може да разгледате всички наши предложения тук.

За да бъде вашият апартамент готов за посрещане на гости, взимаме еднократна такса, която покрива разходите за професионалното заснемане, брандинга и създаването на профилите в различните платформи. Таксата не се взима предварително, а се приспада от общата печалба след първия месец от отдаването на имота ви

Вашите приходи ще бъдат преведени на сметка по ваш избор до 15-то число на следващия месец. Освен това в края на месеца ще получавате подробен отчет по мейл, съдържащ всички направени резервации, приходи и разходи, подредени в удобен за разчитане табличен вид.

Call Now Button