Стани част от екипа ни

Като един от най-разнообразните доставчици на услуги в сферата на почистването и управлението на имоти, ние разполагаме с гъвкави позиции, които едновременно ще ви предизвикват и възнаградят, за добре свършената работа! За нас най- важната част от бизнеса е нашият персонал. Когато се присъедините към нашият екип, вие ставате неизменна част от нашата общност. Мениджърите и служителите в нашата фирма работят винаги заедно, като се подкрепят с разбиране по открит и честен начин.

Ние вярваме силно, че добре мотивираният персонал предоставя по-добро обслужване на нашите клиенти. Каквато и да е вашата роля в компанията, основната ни цел е членовете на нашите екипи да се чувстват оценени, удовлетворени и добре възнаградени.

Плаващ график

Ние предлагаме гъвкаво работно време, за да сме сигурни, че служителите постигат добър баланс между ангажиментите за работа и свободното си време!

Конкурентно заплащане

Ние ценим твоя труд и поради тази причина, разработихме специална бонусна система, с чиято помощ ще можеш да увеличиш значително своя месечен доход!

Възстановяване на пътни разходи

Ние ще се погрижим за твоя транспорт между различните обекти на нашите клиенти и от твоя дом до работното място и обратно.

Подкрепа и консумативи

Ние ще ти предоставим начално обучение, необходимото оборудване, служебна униформа, както и безопасни високоефективни препарати!

Call Now Button