Основно почистване

Въпреки, че апартаментът Ви се поддържа целогодишно, винаги остават места, на които не се обръща достатъчно внимание като прах върху гардероби, контакти, подови первази, пространствата под дивани, легла, осветителни тела, котлони и др. Услугата е подходяща и ако се местите в нов дом или подготвяте старото жилище за отдаване под наем. С нулеви усилия от Ваша страна домът Ви ще има професионално почистен вид и ще заблести от чистота!

Абонаментно почистване

Осигурете пълен комфорт за вашия дом или офис, като се възползвате от услугата абонаментно почистване. Всяка от дейностите, включени в пакета се определя индивидуално, според вашите нужди, в удобно за вас време. Услугата е изключително популярна сред млади семейства и професионалисти, които ценят свободното си време и предпочитат да го прекарат в компанията на семейството, приятелите си или да се насладят на любимото си хоби.

Почистване след ремонт

Всеки е правил ремонт на дома си и знае как жилището потъва във фин строителен прах от шпакловка, рязане на плоскости при поставяне на ламинат, монтаж на мебели, врати, пробиване на дупки и др. Ако нямате идея от къде да започнете и как да почистите всичко или просто искате да спестите време и нерви, се нуждаете от професионално почистване!

Пране на мокети и мека мебел

Прането на мека мебел се извършва със специални за целта машини и професионални препарати за почистване. При необходимост , петна по дамаската се третират допълнително с препарат и четка. Машината за пране изсмуква в дълбочина цялата мръсотия и акари, намиращи се в тапицерията. Като резултат меката мебел, матрака, дивана или мокетът Ви остават леко влажни и добре почистени. 

Почистване на прозорци

Почистването на прозорци отнема много време и усилия и може да бъде опасно. Ние предлага професионално външно и вътрешно почистване на стъкла, дограми и витрини за вашия дом или бизнес. С помощта на нашето специално оборудване и еко препарати, със сигурност ще бъдете доволни от резултата!

Полиране и запечатване на твърди подови настилки

Всички харесват атрактивни и удобни за поддръжка настилки като мозайка, мрамор и гранитогрес. Те са лесни за ежедневно измиване, но с времето се захабяват, тъй като в дълбочина се появяват наслоявания от мръсотията. Нашите експерти безпроблемно се справят с този проблем, като използват специализирано оборудване и профдесионални препарати, с които Вашият под ще заблести отново. 

Препарати

Препаратите, които използваме са професионални и висококачествени, разработени да отговарят на всички изисквания на съвременните хигиенни норми. За да бъдем перфектни в почистването сме провели множество тестове и опити с продукти на различни фирми, за да установим оптималното им приложение. Всички препарати, с които работим са снабдени със сертификат за качество и екологичност и са одобрени от министерството на здравеопазването.

Call Now Button